Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Αγαπητοί φίλοι,

Ο όμιλος μας έχει ως βάση τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στη δημιουργία και υποστήριξη Συστημάτων Ποιότητας από το 1988. Μέσα στα χρόνια αυτά της δραστηριοποίησης μας  έχουμε εναρμονιστεί πλήρως τόσο με τις Ευρωπαϊκές όσο και με τις Παγκόσμιες απαιτήσεις στην προσπάθεια για ολοκληρωτική ικανοποίηση των πολύπλευρων αναγκών των πελατών μας. Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον όπου όλα κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίες για τις εταιρείες σας είναι σημαντικές τόσο από θέμα αξιοπιστίας όσο και  επενδύσεων σε ότι έχει να κάνει με την κυκλοφορία, διακίνηση και εμπορία φαρμακευτικών σκευασμάτων (Ανθρώπινης και Κτηνιατρικής χρήσης).


Πιο συγκεκριμένα ο όμιλος μας παρέχει υπηρεσίες & συνεχή υποστήριξη σχετικά με:
α) Δραστηριότητες Παρασκευής ή Εισαγωγής Φαρμακευτικών σκευασμάτων από Τρίτες Χώρες ( GMPs – Good Manufacture Procedures)
β) Δραστηριότητες Χονδρικής Πώλησης Φαρμακευτικών σκευασμάτων ( GDPs & GSPs – Good Distribution Procedures & Good Storage Procedures )
γ) Δραστηριότητες Λιανικής Πώλησης Φαρμακευτικών σκευασμάτων

Η επικοινωνία γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η αποπληρωμή των υπηρεσιών μας με την παράδοση της εργασίας μας στο σημείο επαφής που εσείς προτιμάτε και μας υποδεικνύετε. Τα χρόνια αυτά έχουμε δημιουργήσει δεκάδες ευχαριστημένους συνεργάτες/πελάτες, σε πολλές Ευρωπαϊκές και μη χώρες, με τους οποίους συνεχίζουμε να έχουμε συχνή επαφή και επικοινωνία.
Οι υπηρεσίες μας αποτελούνται κύρια από τη δημιουργία των απαιτούμενων γραπτών διαδικασιών ( SOPs – Standard Operational Procedures ) καθώς επίσης και βοηθητικών εντύπων και εγγράφων ( forms, chapters, letters etc ) ώστε να ικανοποιούμε πάντα τις απαιτήσεις κάθε Αρμόδιας Εθνικής Αρχής αλλά ταυτόχρονα και των Ευρωπαϊκών Οδηγιών ή /και Κανονισμών.
Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο email: meeksystems@gmail.com και επισκεφτείτε παράλληλα το διαδικτυακό εταιρικό μας blog: meeksystems.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου